woensdag 10 februari 2010

Kuisdag

Here se there se .... goede avond iedereen, het was een productieve dag. We zijn om half 9 op ons gemakje wakker geworden om naar onze les te gaan ! Na een "intensieve" les van een onderhalf uur en een film hebben te zien ... ;) ben ik eens de gym gaan onveilig maken ff de spanjaarde wat belgische muscles gaan laten zien ;). Na deze zware voormiddag hebben we een heerlijke pizza baguette gemaakt en heb ik de niels een goede loer gelapt héhé :D Dan zijn we aant het werk begonnen we hebben de was gedaan en onze kamer gedweild ! alle veel dweile is er ni aan want kzen ne propere jonge hé !

hier edde wa fotomateriaal....

2 opmerkingen:

  1. Hela knappe kerels,zijn jullie de kust gaan onveilig maken in de gym,rustig aan hé.
    wel goed dat je eens denk aan kuizen, wel zijn de taken verdeeld, zoals ik zie de ene kuizen en den andere koken (op foto)Blijkbaar kunnen jullie wel goed opschieten met elkaar, hou het zo, want vroeg of laat hebben jullie elkaar toch eens nodig, genoeg gezaagd en kuis maar verder. Hé jullie zijn toch met zijn drieen, de Niels,Nick en die andere wie is dat nog niet gezien.
    maak het maar gezellig.
    Daaaaaaaaaaaaaaag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat is nog eens iets anders dan eten,he Ik kreeg het idee dat er in barcelona alleen maar lekker eten was, maar das goe dan kunt ge eens lekker koken voor ons als wij komen, grtjs tante Elke

    BeantwoordenVerwijderen